Nyheder

Vindmøller
onsdag den 24. august 2022 Hvorfor er elpriserne så høje?

Det seneste år har elpriserne været højere og mere svingende end normalt, men der har for det meste været tidspunkter med forholdsvist lave priser. I disse uger oplever vi dog noget helt andet. Elpriserne er meget højere, end vi er vant til. Og hvorfor er det sådan? Læs nogle af årsagerne herunder.

Læs mere
Elvarme
fredag den 12. august 2022 Varmechecken - kan jeg få det?

Har du ikke fået varmechecken udbetalt automatisk? Hvis ikke, kan det godt være, du alligevel kan få de 6.000 kr. i bidrag til din varmeregning.

Læs mere
Library G582463457 1920
mandag den 1. august 2022 Flyt din elaftale med ved studiestart

Er du blandt de 60.034, der har fået en studieplads i år?

Læs mere
Ladeboks Sommerhus Væg
mandag den 18. juli 2022 En ladeboks fra go'energi gør dit sommerhus sikkert

Vidste du, at det ikke er den bedste idé at oplade elbilen med et mormorkabel i sommerhuset?

Læs mere
Headset (1400 × 900Px)
onsdag den 6. juli 2022 Sommerferielukket i uge 28 & 29

I uge 28 og 29 kan du kun få fat på os pr. telefon og mail.

Læs mere
Udklip Hjemmeside
tirsdag den 5. juli 2022 go'energi får ny hjemmeside

I dag bliver go'energis nye hjemmeside lanceret. Vi har glædet os til at præsentere vores nye hjemmeside for dig. Design, farver og opbygning er nyt, og vi synes, det passer godt til go'energi. Den lyseblå go'energi-farve er fortsat en del af vores farveunivers. Rigtig god fornøjelse med siden.

Læs mere
Ladebokse i Ringkøbing
mandag den 27. juni 2022 Ringkøbing Landbobank køber ladebokse

Flere og flere virksomheder vælger at sætte ladestandere op. Ringkøbing Landbobank har netop sat seks ladestandere op, der er købt gennem go'energi.

Læs mere
Følg med i dit elforbrug
tirsdag den 24. maj 2022 Prisvarsling fra dit netselskab

I disse dage sender vi prisvarslinger til mange af vores kunder. Der er flere netselskaber, herunder RAH Net og Netselskabet Elværk (tidligere Thy-Mors Energi Elnet), som varsler prisstigninger på netselskabstariffen pr. 1. september 2022 . Netselskabstariffen er én af de omkostninger, du betaler for transport af din strøm.

Læs mere
Go'energi Logo
mandag den 21. marts 2022 10 gode grunde til at være elkunde hos go’energi

Der er forskel på elselskaber – især på selskabernes troværdighed. Der findes desværre en del useriøse selskaber, der med tvivlsomme metoder forsøger at lokke dig med uigennemskuelige priser og sommetider med direkte usandheder. Sådan er vi ikke! Her er 10 gode grunde til, at du skal være elkunde hos os i go’energi – en del af RAH i Ringkøbing, Thy-Mors Energi i Nykøbing Mors og MES i Brande.

Læs mere