Medarbejder i kundeservice hos go'energi

Få svar på de mest stillede spørgsmål lige nu

Elpriserne er, ligesom mange andre varer, utroligt høje for tiden. Derfor får vi selvfølgelig mange spørgsmål fra vores kunder. Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål:

Udgivet tirsdag den 13. september 2022

Hvornår kan jeg se min næste regning?
Regningen for 4. kvartal - og dermed også opgørelsen for dit forbrug i 3. kvartal (fra juli til og med september) - kommer i slutningen af oktober måned. Regningen vil være tilgængelig under fanen ”Regninger” på selvbetjeningen, du finder på vores hjemmeside. Din regning kommer først ud i slutningen af oktober, da dataene først skal beregnes. Regningen er til betaling den 10. november 2022.


Har jeg variabel pris?
Ja, hos go’energi har alle variabel pris. Det betyder, at du betaler, hvad strømmen koster, når netop du bruger den. Derfor giver det god mening at flytte dit forbrug til de billigste tidspunkter på dagen. Download evt. en app, hvor du kan følge elpriserne, fx True Energy eller Elpriser.

Hvordan kan jeg få hjælp til min elregning med nye indefrysningsordning?
Vi ved endnu ikke, hvordan indefrysningsordningen, som er en del af aftalen omkring hjælp til stigende energipriser, kommer til at fungere i praksis. Så snart vi har nyt omkring ordningen, informerer vi om det via vores hjemmeside og på Facebook.
OBS: Siden denne nyhed blev skrevet er der kommet nyt om indefrysningsordningen. Klik her og læs mere.

Hvordan logger jeg ind på selvbetjening?
Du kan logge på selvbetjeningen via den blå knap i øverste højre hjørne på vores hjemmeside go-energi.dk. Herefter skal du følge vejledningen til at logge ind. Du kan både logge ind via MitID, NemId og med dit kundenummer og internetkode, som du finder på din seneste regning eller Betalingsserviceoversigt.

Hvor kan jeg følge mit forbrug?
Du kan følge dit forbrug ved at logge ind på selvbetjeningen på vores hjemmeside. Når du er logget ind, finder du dit forbrug ved at trykke på ”Dit forbrug”. Tryk på de blå søjler, hvis du vil se dit forbrug på måneds-, dags- og timebasis.

Hvor stor bliver min næste elregning?
Det er svært at sige, hvor meget du som kunde kommer til at betale for dit strømforbrug. Der er nemlig mange faktorer, der er med til at afgøre, hvor stor din regning bliver. Fx om du har nye eller gamle hårde hvidevarer, hvilken opvarmningsform du bruger eller hvor lange bade du tager. Du kan blive lidt klogere på din næste elregning med Green Power Denmarks artikel, hvor de estimerer elprisen for henholdsvis enkeltpersoner og en familie dette efterår: https://greenpowerdenmark.dk/energipriser/hvor-meget-stoerre-bliver-min-el-varmeregning

Hvad kan jeg gøre for at spare på strømmen?
Der er flere måder, du kan spare på strømmen. Overvej eksempelvis, hvor lange familiens brusebad er, at begrænse brugen af tørretumbler og hold øje med strømprisen på en app. Find en række gode spareråd på Energistyrelsens side: https://sparenergi.dk/