Forstå din elregning

På denne side forklarer vi alle punkterne på din elregning.

Første side viser det samlede overblik over din opgørelse, på anden side kan du se forbruget for det seneste kvartal, tredje side viser en oversigt over årets forbrug, mens sidste side er det forventede forbrug for det kommende kvartal.

Herunder kan du se gennemgangen af en tidligere elregning. Denne side bliver opdateret hurtigst muligt. 

Regning og oversigt over forbrug

Den samlede opgørelse

På første side af regningen får du et hurtigt overblik over, hvad du skal betale. Du kan se, hvad dit forbrug har været i den forgangne periode, og hvad den næste acontorate er.

Forstå Din Elregning Side 1

Forbruget det seneste kvartal

På anden side af regningen får du den udspecificerede del af din elregning for det seneste kvartal. Du kan se, hvad de enkelte dele af regningen består af. Fx kan du se, hvad kWh-prisen på det seneste kvartals el har været, hvad du har betalt i abonnement samt hvilke omkostninger der er til netselskabet.

Forstå Din Elregning Side 2

Oversigt over årets forbrug

På regningens tredje side kan du se en oversigt over dit forbrug i indeværende år, dit forbrug sidste år og som reference et forbrug for en gennemsnitlig husstand.

Forstå Din Elregning Side 3

Forventet forbrug det kommende kvartal

På sidste side af regningen kan du se, hvor meget du skal betale i acontorate for det kommende kvartal. Aconto betyder, at du betaler på forskud.

Det samlede acontobeløb er baseret på dit forventede årsforbrug. Vi har estimeret, hvor meget strøm der bliver brugt i din bolig i løbet af de næste 365 dage efter seneste årsskifte. Det er baseret på det faktiske forbrug, du har haft det foregående år.

Beløbet kan justeres, hvis du mener, det er for højt eller for lavt. Du skal især være opmærksom på acontobeløbet, hvis du har overtaget en bolig efter en anden, eller hvis det er en helt nyopført bolig. Det er også en god idé at tale med os, hvis du fx har fået elbil eller skifter til elvarme.

Forstå Din Elregning Side 4
Kundeservicemedarbejder

Har du brug for hjælp til din elregning?

Hos go’energi sidder vores kundeservice klar til at besvare de spørgsmål, du har om din elregning.

Har du spørgsmål til de enkelte udgifter, vil du gerne have forklaret noget om afgifterne eller noget tredje – så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Du kan ringe til os på 87 11 34 00 eller sende os en mail på post@go-energi.dk.

Du kan også møde os i vores fysiske kontorer.