Køb el til erhverv fra et troværdigt selskab

Som virksomhed er det vigtigt at have gode og troværdige leverandører - også når det gælder strøm. Og det får I med go'energi som elleverandør til jeres virksomhed.

go'energi arbejder bl.a. ud fra begreber som ordentlighed og faglighed. Vi har stor erfaring med at drive elselskab og vi går op i at drive vores virksomhed på en ordentlig måde. Derfor kan I også se, hvad I betaler for den strøm, jeres virksomhed bruger.

Som erhvervskunde hos go'energi bliver I månedsafregnet efter faktisk forbrug. I betaler spotprisen på el fra elbørsen Nordpool, hvilket vil sige, at I har et variabelt produkt. Til go'energi betaler I kun et tillæg til spotprisen + et abonnement. Intet andet.

  • Tillæg, hvis I vælger almindelig strøm: 0,05 kr./kWh
  • Tillæg, hvis I vælger vindenergi: 0,15 kr./kWh
  • Abonnementet er 15 kr./måned

Som virksomhed kan I let komme i kontakt med vores kundeservice, der sidder klar ved telefonerne på alle hverdage. Og I kan møde os på et af vores tre kontorer i Ringkøbing, Brande og Thisted.

Erhvervsprodukter


Trustpilot

Hos go’energi har vi kun variabel pris

Vi tilbyder dig som kunde variabel pris. Det gør vi, fordi vi mener, at du i det lange løb får en bedre pris på din el.

Variabel pris, som vi også kalder flexafregning, betyder, at du ikke betaler en fast pris pr. kWh, men at du betaler den pris, strømmen koster, når netop du bruger den. Derfor skal vi heller ikke have dækket en risikopræmie ind.

Kort og godt får du altså strømmen til den pris, den koster. Så enkelt er det.

Hvad er spotpris?

Spotprisen er den pris, strømmen bliver fastsat til på den nordiske elbørs, der hedder Nord Pool.

Elprisen fastsættes efter udbud og efterspørgsel og varierer fra time til time.

Som kunde hos go’energi betaler du ikke en risikopræmie, men blot for den reelle spotpris + et tillæg pr. kWh strøm, du bruger. Dertil kommer tariffer, afgifter og moms.

Da spotprisen varierer – og nogle gange meget – kan det godt betale sig, at dit forbrug ligger der, hvor det er billigst. Det kan det, fordi du bliver flexafregnet hos go’energi.

Hos go’energi er vi tilgængelige

Vi går op i at give dig som kunde en ekstraordinær kundeservice.

Som kunde hos go’energi kan du og din virksomhed derfor let få fat på os pr. telefon og mail – og så har vi også prioriteret at have kontorer, hvor I kan møde os. Vores tre kontorer er fordelt i Nord-, Vest- og Midtjylland.

Vi gemmer os ikke bag en enkelt mailadresse, men møder dig som kunde ansigt til ansigt. Det mener vi er tilgængelig kundeservice.

Medarbejdere hos go'energi