Selvbetjening: Du kan desværre ikke tilgå selvbetjeningen, da vi er ved at skifte afregningssystem. Den nye selvbetjening er tilgængelig fra den 4. oktober. Vi beklager ulejligheden. Læs mere om overgangen her

Vil I købe el hos et troværdigt elselskab?

Som virksomhed er det vigtigt at have gode og troværdige leverandører - også når det gælder strøm. Og det får I med go'energi som elleverandør til jeres virksomhed.

go'energi arbejder bl.a. ud fra begreber som ordentlighed og faglighed. Vi har stor erfaring med at drive elvirksomhed og vi går op i at drive vores virksomhed på en ordentlig måde. Derfor kan I også se, hvad I betaler for den strøm, jeres virksomhed bruger.

Som virksomhed kan du let komme i kontakt med vores kundeservice, der sidder klar ved telefonerne på alle hverdage.

Nedenfor kan I se, hvilke elprodukter vi tilbyder til jeres virksomhed. Og har I spørgsmål, er I meget velkommen til at kontakte os.

Læs om vores elprodukter til din virksomhed længere nede på denne side. 

Strøm Virksomhed (1)

Månedsafregning

Til virksomheden, der gerne vil have strøm til budgetpris. I køber strøm til en pris, der følger markedet.

Vores produkt go’erhverv energi afregnes bagudrettet efter faktisk forbrug.

Vindenergi

Til virksomheden, der gerne vil have 100% vindenergi fra danske vindmøller. I køber strøm til en pris, der følger markedet.

Vil I gerne være med til at støtte den grønne omstilling, er dette produktet for jer.

Hos go’energi er vi tilgængelige

Vi går op i at give dig som kunde en ekstraordinær kundeservice.

Som kunde hos go’energi kan du og din virksomhed derfor let få fat på os pr. telefon og mail – og så har vi også prioriteret at have kontorer, hvor I kan møde os. Vores tre kontorer er fordelt i Nord-, Vest- og Midtjylland.

Vi gemmer os ikke bag en enkelt mailadresse, men møder dig som kunde ansigt til ansigt. Det mener vi er tilgængelig kundeservice.

Kundeservice Hos Go'energi