Vil du købe el hos et ordentligt elselskab?

Som privatkunde er det vigtigt, at du føler dig tryg, når det kommer til din elaftale. Og det kan du være hos go’energi.

Hos go'energi går vi nemlig op i ordentlighed og tilgængelighed. Du kan se, hvilke udgifter din elregning består af - og vi har en kundeservice, der sidder klar ved telefonerne for at hjælpe dig. Vi er kun et opkald eller en kort køretur væk.

Nedenfor kan du se, hvilke elprodukter du kan få hos go'energi. Vi tilbyder kvartalsafregning med aconto og månedsafregning efter faktisk forbrug. Desuden kan du vælge mellem almindelig strøm og vindenergi.

Uanset, hvilken afregningsform du vælger, er der følgende tillæg:

  • Almindelig strøm: 0,05 kr./kWh
  • Vindenergi: 0,15 kr./kWh

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Månedsafregning

Kvartalsafregning


Trustpilot

Hos go’energi har vi kun variabel pris

Vi tilbyder dig som kunde variabel pris. Det gør vi, fordi vi mener, at du i det lange løb får en bedre pris på din el.

Variabel pris, som vi også kalder flexafregning, betyder, at du ikke betaler en fast pris pr. kWh, men at du betaler den pris, strømmen koster, når netop du bruger den. Derfor skal vi heller ikke have dækket en risikopræmie ind.

Kort og godt får du altså strømmen til den pris, den koster. Så enkelt er det.

Hvad er spotpris?

Spotprisen er den pris, strømmen bliver fastsat til på den nordiske elbørs, der hedder Nord Pool.

Elprisen fastsættes efter udbud og efterspørgsel og varierer fra time til time.

Som kunde hos go’energi betaler du ikke en risikopræmie, men blot for den reelle spotpris + et tillæg pr. kWh strøm, du bruger. Dertil kommer tariffer, afgifter og moms.

Da spotprisen varierer – og nogle gange meget – kan det godt betale sig, at dit forbrug ligger der, hvor det er billigst. Det kan det, fordi du bliver flexafregnet hos go’energi.

Hos go’energi er vi tilgængelige

Vi går op i at give dig som kunde en ekstraordinær kundeservice. Som kunde hos go’energi kan du derfor let få fat på os pr. telefon og mail – og så har vi også prioriteret at have kontorer, hvor du kan møde os.

Vores tre kontorer er fordelt på Nord-, Vest- og Midtjylland. Vi gemmer os ikke bag en enkelt mailadresse, men møder dig som kunde ansigt til ansigt.

Det mener vi er tilgængelig kundeservice.

Kundeservice 2023