Selvbetjening: Du kan desværre ikke tilgå selvbetjeningen, da vi er ved at skifte afregningssystem. Den nye selvbetjening er tilgængelig fra den 4. oktober. Vi beklager ulejligheden. Læs mere om overgangen her

Vil du købe el hos et ordentligt elselskab?

Som privatkunde er det vigtigt, at du føler dig tryg, når det kommer til din elaftale. Og det kan du være hos go’energi.

Hos go'energi går vi nemlig op i ordentlighed og tilgængelighed. Du kan se, hvilke udgifter din elregning består af - og vi har en kundeservice, der sidder klar ved telefonerne for at hjælpe dig. Vi er kun et opkald eller en kort køretur væk.

Nedenfor kan du se, hvilke elprodukter vi tilbyder. Og har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Læs om vores elprodukter til din bolig længere nede på denne side. 

Til Private Elcykel

Månedsafregning

Til dig, der gerne vil undgå aconto og kun afregnes efter faktisk forbrug.

Vores månedsprodukter til budgetpris følger markedsprisen på strøm, og du kan vælge, om du ønsker et vindprodukt eller ej.

Vores månedsprodukter afregnes bagudrettet efter faktisk forbrug.

Kvartalsafregning

Til dig, der gerne vil betale din elregning kvartalsvis.

Vores kvartalsprodukter til budgetpris følger markedsprisen på strøm, og du kan vælge, om du ønsker et vindprodukt eller ej.

Vælger du vores kvartalsprodukter, betaler du aconto med opgørelse.

Vindenergi

Til dig, der gerne vil have 100% vindenergi med strøm fra danske vindmøller.

Vores vindprodukter til budgetpris følger markedsprisen på strøm, og du kan vælge mellem to forskellige afregningsmuligheder: Kvartalsafregnet aconto med opgørelse eller månedlig bagudrettet afregning efter faktisk forbrug.

Hos go’energi er vi tilgængelige

Vi går op i at give dig som kunde en ekstraordinær kundeservice. Som kunde hos go’energi kan du derfor let få fat på os pr. telefon og mail – og så har vi også prioriteret at have kontorer, hvor du kan møde os.

Vores tre kontorer er fordelt på Nord-, Vest- og Midtjylland. Vi gemmer os ikke bag en enkelt mailadresse, men møder dig som kunde ansigt til ansigt.

Det mener vi er tilgængelig kundeservice.

Kundeservice Hos Go'energi