Selvbetjening: Du kan desværre ikke tilgå selvbetjeningen, da vi er ved at skifte afregningssystem. Den nye selvbetjening er tilgængelig fra den 4. oktober. Vi beklager ulejligheden. Læs mere om overgangen her

Vil du købe el hos et tilgængeligt elselskab?

Det er vigtigt, at du er tryg, når det kommer til din elaftale - lige meget om det er til dit private hjem eller dit sommerhus.

Hos go'energi går vi op i, at du er tryg. Derfor har vi en tilgængelig kundeservice, der kun er et opkald væk, men som du også kan møde på ét af vores tre fysiske kontorer, som du finder i Ringkøbing, Thisted og Brande.

Vi vægter ordentlighed højt, og derfor kan du også se, hvad du betaler for den strøm, du - eller dine lejere - bruger i sommerhuset eller ferielejlighed.

Når du har din privatbolig hos os, har du mulighed for at lave en kombinationsaftale med privat- og feriebolig i én. Produkterne er med månedsafregning efter faktisk forbrug og du får abonnement til ferieboligen til 0 kr.

Du kan også vælge et kvartalsprodukt til din feriebolig, men her kan du ikke kombinere de to aftaler med privat- og feriebolig.

Læs om vores elprodukter til dit sommerhus længere nede på denne side.

Strøm Sommerhus

Månedsafregning

Til dig som sommerhusejer, der gerne vil have en samlet elaftale for både privat- og feriebolig.

Du sparer abonnementet til ferieboligen og afregnes månedsvis efter faktisk forbrug.

Vores kombinationsprodukter til budgetpris følger markedsprisen på strøm, og du kan vælge, om du ønsker et vindprodukt eller ej.

Vindenergi

Til dig som sommerhusejer, der gerne vil have vindenergi til dit sommerhus. Strømmen er 100% garanteret fra danske vindmøller.

Vores vindprodukter til budgetpris følger markedsprisen på strøm, og du kan vælge mellem to forskellige afregningsmuligheder: Kvartalsafregning aconto med opgørelse eller månedlig bagudrettet afregning efter faktisk forbrug.

Kvartalsafregning

Til dig som sommerhusejer, der gerne vil betale din elregning kvartalsvis.

Vores kvartalsprodukter til budgetpris følger markedsprisen på strøm, og du kan vælge, om du ønsker et vindprodukt eller ej.

Vælger du vores kvartalsprodukter, betaler du aconto med opgørelse. Du kan ikke kombinere kvartalsprodukter med privatbolig.

Hos go’energi er vi tilgængelige

Vi går op i at give dig som kunde en ekstraordinær kundeservice.

Som kunde hos go’energi kan du derfor let få fat på os pr. telefon og mail – og så har vi også prioriteret at have kontorer, hvor du kan møde os. Vores tre kontorer er fordelt i Nord-, Vest- og Midtjylland.

Vi gemmer os ikke bag en enkelt mailadresse, men møder dig som kunde ansigt til ansigt. Det mener vi er tilgængelig kundeservice.

Kundeservice Hos Go'energi