Vil du købe el hos et tilgængeligt elselskab?

Det er vigtigt, at du er tryg, når det kommer til din elaftale - lige meget om det er til dit private hjem eller dit sommerhus.

Hos go'energi går vi op i, at du er tryg. Derfor har vi en kundeservice, der er tilgængelig. Du kan få fat på os alle hverdage - både pr. telefon og mail, men også på ét af vores tre fysiske kontorer, som du finder i Ringkøbing, Thisted og Brande.

Vi vægter ordentlighed højt, og derfor kan du også se, hvad du betaler for den strøm, du - eller dine lejere - bruger i sommerhuset. 

Du kan vælge mellem forskellige elprodukter - fx tilbyder vi et produkt til budgetpris, et 2-i-1-produkt med sommerhus og privatbolig eller et vindprodukt. Har du spørgsmål til vores elprodukter, er du meget velkommen til at kontakte os.

Læs om vores elprodukter til dit sommerhus længere nede på denne side. 

Strøm Sommerhus

Strøm til budgetpris

Til dig som sommerhusejer, der gerne vil have lokal strøm på budget.

Du kan betale for din strøm måneds- eller kvartalsvis.

Strøm fra vindmøller

Til dig som sommerhusejer, der gerne vil købe grøn energi til dit sommerhus.

Strømmen er 100 % garanteret fra danske vindmøller.

Hos go’energi er vi tilgængelige

Vi går op i at give dig som kunde en ekstraordinær kundeservice.

Som kunde hos go’energi kan du derfor let få fat på os pr. telefon og mail – og så har vi også prioriteret at have kontorer, hvor du kan møde os. Vores tre kontorer er fordelt i Nord-, Vest- og Midtjylland.

Vi gemmer os ikke bag en enkelt mailadresse, men møder dig som kunde ansigt til ansigt. Det mener vi er tilgængelig kundeservice.

Kundeservice Hos Go'energi