Vil du købe el til dit sommerhus hos et ordentligt selskab?

Det er vigtigt, at du er tryg, når det kommer til din elaftale - lige meget om det er til dit private hjem eller dit sommerhus.

Hos go'energi går vi op i, at du er tryg. Derfor har vi en tilgængelig kundeservice, der kun er et opkald væk, men som du også kan møde på ét af vores tre fysiske kontorer, som du finder i Ringkøbing, Thisted og Brande.

Vi vægter ordentlighed højt, og derfor kan du også se, hvad du betaler for den strøm, du - eller dine lejere - bruger i sommerhuset eller ferielejlighed.

Når du har din privatbolig hos os, har du mulighed for at lave en kombinationsaftale med privat- og feriebolig i én. Produkterne er med månedsafregning efter faktisk forbrug, og du får abonnement til ferieboligen til 0 kr.

Du kan også vælge et kvartalsprodukt til din feriebolig, men her kan du ikke kombinere de to aftaler med privat- og feriebolig.

Månedsafregning

En forudsætning for go'ferie energi og go'ferie vind er, at du har go’måned energi eller go'måned vind til din privatbolig,
modtager en samlet regning for både privat- og feriebolig(er) og at regningen er tilmeldt PBS.

Kvartalsafregning


Trustpilot

Hos go’energi har vi kun variabel pris

Vi tilbyder dig som kunde variabel pris. Det gør vi, fordi vi mener, at du i det lange løb får en bedre pris på din el.

Variabel pris, som vi også kalder flexafregning, betyder, at du ikke betaler en fast pris pr. kWh, men at du betaler den pris, strømmen koster, når netop du bruger den. Derfor skal vi heller ikke have dækket en risikopræmie ind.

Kort og godt får du altså strømmen til den pris, den koster. Så enkelt er det.

Hvad er spotpris?

Spotprisen er den pris, strømmen bliver fastsat til på den nordiske elbørs, der hedder Nord Pool.

Elprisen fastsættes efter udbud og efterspørgsel og varierer fra time til time.

Som kunde hos go’energi betaler du ikke en risikopræmie, men blot for den reelle spotpris + et tillæg pr. kWh strøm, du bruger. Dertil kommer tariffer, afgifter og moms.

Da spotprisen varierer – og nogle gange meget – kan det godt betale sig, at dit forbrug ligger der, hvor det er billigst. Det kan det, fordi du bliver flexafregnet hos go’energi.

Hos go’energi er vi tilgængelige

Vi går op i at give dig som kunde en ekstraordinær kundeservice.

Som kunde hos go’energi kan du derfor let få fat på os pr. telefon og mail – og så har vi også prioriteret at have kontorer, hvor du kan møde os. Vores tre kontorer er fordelt i Nord-, Vest- og Midtjylland.

Vi gemmer os ikke bag en enkelt mailadresse, men møder dig som kunde ansigt til ansigt. Det mener vi er tilgængelig kundeservice.

Kundeservice 2023