Kvalitetsladeboks til din bolig

Hos go’energi har vi fundet de helt perfekte ladebokse til dit hjem. Boksene er en god investering, da de begge er fremtidssikrede.

Vi tilbyder to forskellige ladeboksmuligheder - nemlig de powerfulde Zaptec Go og Easee Charge Lite.

Læs mere om ladeboksene herunder.

Zaptec Go mand

Dine ladeboksmuligheder

Hos go'energi tilbyder vi to forskellige ladebokse. Læs mere om dem herunder:

Processen, når du bestiller en ladeboks

Det er en let og enkel proces, når du bestiller en ladeboks hos go'energi. Se processen trin for trin herunder.

Trin 1 Cirkel Uden Tekst

Valg af ladeboks

Vælg den ladeboks, der passer bedst til dine behov derhjemme.

Trin 2 Cirkel Uden Tekst (1)

Valg af tilbehør og abonnement

Tilvælg abonnement og tilbehør til din ladeboks. Se vores abonnementer og tilbehør her.

Trin 3 Cirkel Uden Tekst (1)

Valg af installation

Du kan vælge en standardinstallation, hvor vi står for installationen - eller du kan vælge at stå for det selv. Læs mere her.

Trin 4 Cirkel Uden Tekst (1)

Bestil boksen

Nu er du klar til at bestille boksen. Du kan vælge at købe ladeboksen med eller uden tilbehør. Bestil boksen her.

Kundeservice ladeboks

Vil du gerne høre mere om vores ladeløsninger?

Hos go’energi sidder vi klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til ladeløsninger, gerne vil i gang med at køre elbil eller er klar til at bestille en ladeboks.

Ring til vores kundeservice på telefon 87 11 34 00.

Du kan også skrive til os på post@go-energi.dk – eller komme ind på ét af vores kontorer, hvis du gerne vil møde os ansigt til ansigt.

Ladestanderens fordele til hjemmet

En investering i en ladeboks til dit hjem giver dig ubegrænset adgang til opladning af din elbil. Du slipper for bekymringer om ventetider og tilgængelighed ved offentlige ladestationer. Med en ladestander i dit private hjem kan du lade din bil op, alt imens du frit kan lave andre ting. Du kan sætte din bil til opladning, lige når det passer dig, og du sikrer dermed, at bilen altid er ladet op til den næste køretur. På denne måde slipper du for bekymringerne omkring tilgængeligheden på de offentlige ladestandere, når du er på farten.

Spar tid med en ladestander i hjemmet

At skulle lade sin bil på offentlige ladestationer kan være enormt tidskrævende, især fordi man kan risikerer kø ved ladestationerne. Du vil opleve betydelige tidsbesparelser på farten ved at få installeret en ladeboks i dit private hjem. Vores ladestandere til hjemmet er hurtige og effektive, og gør det muligt at lade din bil endnu hurtigere, hvilket sparer dig værdifuld tid i en travl hverdag.

Ladestander til hjemmet på abonnement

Selvom installationen af en ladeboks kan virke som en stor investering, vil du over tid opleve betydelige besparelser på omkostningerne forbundet med din bil. Hos go’energi kan du købe et abonnement til din ladestander, hvor du betaler en fast månedspris. Med vores abonnementsløsning får du eksempelvis support og service. Dette medfører, at din ladestander kan fungere optimalt, og eventuelle problemer kan løses hurtigt og effektivt.

Øg din boligværdi med en ladestander

Efterspørgslen på elbiler stiger og forventes at forblive stigende i mange år fremover. Da flere og flere forbrugere har en elbil eller har planer om at investere i en, kan det være en afgørende faktor for et kommende hjem, at der allerede er en ladestander implementeret. Dette gør en ladestander til en værdifuld investering, som kan øge din boligs værdi, da fremtidige boligkøbere vil værdsætte den bekvemmelighed, en hjemmelader tilbyder.