Falske SMS'er i omløb: Hvis du får en SMS omkring lukning af din strøm, er det vigtigt, at du IKKE trykker på linket - og sletter SMS'en. 

Pas på din elinstallation med et beskyttelsesmodul

Vil du passe på din elinstallation, når du både oplader elbilen, har kagen i ovnen og brygger kaffe?

Så bør du overveje et beskyttelsesmodul, der sikrer, at din elinstallation ikke bliver overbelastet.

Alt efter hvilken ladeboks du har, er der forskellige moduler til at undgå overbelastning. Læs om modulerne herunder.

Load Guard I Installation Fuld

Beskyttelsesmodul

Der er to forskellige moduler, der sikrer, at du ikke overbelaster din installation i sommerhuset.

Load Guard-modulet er til dig med en Etrel INCH Pro-ladeboks, mens Equalizer-modulet er til dig med en Easee Home-ladeboks.

Load Guard til Etrel INCH Pro

Hvis du vil passe på din elinstallation i dit udlejningssommerhus – og vil undgå at være nødsaget til at tilkøbe ekstra tilslutning (flere ampere), så bør du overveje et Load Guard-modul.

Load Guard-modulet sørger nemlig for, at din elinstallation ikke bliver overbelastet. Hvis I f.eks. både bager kage, koger vand og oplader elbil, kan det give problemer for elinstallationen. Modulet holder øje med strømforbruget og tilpasser ladeeffekten til din Etrel INCH Pro-ladeboks, så kagen kan bages videre i ovnen.

Load Guard-modulet installeres i din eltavle og holder altså her øje med dit strømforbrug og tilpasser forbruget.

Har dit udlejningssommerhus mindre end 16 ampere til rådighed til en ladeboks, anbefaler vi hos go’energi, at du tilkøber en Load Guard.

Load Guard (2)

Det skal du være opmærksom på med Load Guard

Hvis du mangler ampere og derfor beslutter at tilkøbe en Load Guard for at passe på din elinstallation, skal du være opmærksom på, at det kræver en forbindelse mellem ladeboksen og Loud Guard-modulet.

Ladeboksen og Load Guard kan kobles sammen med et datastik.

Load Guard-produktspecifikationer

  • Dimensioner: 9,05 * 5,35 * 6,18 cm.
  • Vægt: 0,23-0,7 kg.
  • Kabellængde: 70 cm.
  • Skruestørrelse: Lille 16 mm. / Stor 24 mm.
  • Forbindelse: 1- eller 3-faset

Equalizer til Easee Home

Vil du passe på din elinstallation i dit udlejningssommerhus – og vil undgå at tilkøbe ekstra tilslutning (flere ampere), så er det en god idé at overveje et Equalizer- og et Kamstrup-modul.

De to moduler sørger tilsammen for at balancere energiforbruget mellem ladeboks og sommerhus. Hvis I f.eks. både bager kage, koger vand og oplader elbil, kan det give problemer for elinstallationen. Kamstrup-modulet holder øje med strømforbruget og sender besked til Equalizeren, hvis forbruget skal tilpasses. Hvis der er brug for tilpasning, sender Equalizeren beskeden videre til ladeboksen.

Kamstrup- og Equalizer-modulet installeres i din eltavle og sørger i samarbejde for at tilpasse strømforbruget i sommerhuset.

Har dit udlejningssommerhus mindre end 16 ampere til rådighed til en ladeboks, anbefaler vi hos go’energi, at du tilkøber en Equalizer med Kamstrup-modul.

Equalizer

Equalizer-produktspecifikationer

  • Dimensioner: 111 * 110 * 27,5 mm. (H*B*D)
  • Vægt: 95 g.
  • Kabellængde: 150 cm.
  • Farve: Hvid
  • Driftstemperatur: -20 til +50 grader
Kundeservicemedarbejder hos go'energi

Har du spørgsmål til beskyttelsesmodulet?

Hos go’energi sidder vi klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til ladeboksene til udlejningssommerhuset, én af beskyttelsesmodulerne eller andet.

Ring til vores kundeservice på telefon 87 11 34 00.

Du kan også skrive til os på post@go-energi.dk – eller komme ind på ét af vores kontorer, hvis du gerne vil møde os ansigt til ansigt.