Monta sørger for let opladning hjemme og på farten

Monta giver dig alt det, du har brug for, når du har en elbil.

Du kan bruge appen til at gøre din Easee eller Zaptec-ladeboks smart, du kan let bruge appen til at oplade bilen, når du er på farten. Den afgiftsrefusion, du er berettiget til, får du tilbage via din elregning.

Monta samler det hele i én nem løsning til dig.

Easee Bestilling.37

Opret din elbil i appen

Når du har hentet appen, er det tid til at oprette din bil og din ladeboks, så du kan få mest muligt ud af din ladeboks.

  • Opret ladeplaner, så du kan oplade bilen på det billigste tidspunkt
  • Få adgang til ladenetværk, når du er på farten
  • Hold øje med dit ladeforbrug

Med udgangspunkt i de indstillinger, du laver, bliver din bil opladet på det mest hensigtsmæssige tidspunkt. Har du indstillet din ladeboks og app, kan du gøre brug af Smart Charge, så du f.eks. får din bil opladet med højest mulig mængde vedvarende energi, billigste pris mm.

Du får også adgang til et ladenetværk på omkring 220.000 tilgængelige ladestandere.

Kopi Af Monta App

Hvorfor skal jeg vælge Monta?

 

 

Trin 1 Cirkel Uden Tekst

Afgiftsrefusion direkte i appen

Vil du gerne have pengene for afgiftsrefusion med det samme? Det får du med Monta. Du afregner også abonnementet gennem dem.

Trin 2 Cirkel Uden Tekst (1)

Opladning både ude og hjemme

Hvis du lader en del, når du er på farten, så er Monta et godt valg. Du får adgang til et stort ladenetværk og kan let betale med Monta-appen, så du ikke behøver at få endnu flere lade-apps.

Trin 3 Cirkel Uden Tekst (1)

Mulighed for at gøre ladeboks offentlig

Vil du gerne tjene lidt på, at din ladeboks er offentlig tilgængelig? Det kan du med Monta. Ved at lade boksen stå til rådighed, får du en lille fortjeneste hver gang.

Om Monta

Monta er en dansk virksomhed, der tog sin start i 2020.

Virksomheden blev grundlagt, da holdet bag mente, at der manglede ny teknologi til at styre ladebokse med. I dag er Monta i flere lande verden over.

Montas kernekompetencer inden for elbilsområdet er opladning. Og deres fornemmeste opgave er at gøre opladningen pålidelig, tilgængelig og enkel.

Teknologi er i Montas DNA og deres arbejde er baseret på open source-teknologier, der er til gavn for vores fælles jordklode.

Kopi Af Kopi Af Easee Logo (3)

Brug for hjælp til appen?

Driller din Monta-app?

Monta har samlet en lang række spørgsmål og svar, hjælp til fejlfinding og mange andre råd:

Kundeservice ladeboks

Vil du gerne høre mere om vores ladeløsninger?

Hos go’energi sidder vi klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til ladeløsninger, gerne vil i gang med at køre elbil eller er klar til at bestille en ladeboks.

Ring til vores kundeservice på telefon 87 11 34 00.

Du kan også skrive til os på post@go-energi.dk – eller komme ind på ét af vores kontorer, hvis du gerne vil møde os ansigt til ansigt.