Tilbehør til din ladeboks

Når du har investeret i en ladeboks til dit sommerhus, hjem eller til erhverv, er det vigtigt at overveje det rigtige tilbehør for at maksimere funktionaliteten og brugervenligheden. Her er nogle vigtige tilbehør til ladebokse, som kan forbedre din opladningsoplevelse. Du kan bl.a. finde ladekabler og en holder til kablet. 

Se produkterne til Zaptec Go.

Se produkterne til Easee Charge Lite.

2022 Easee Stvgr Ilu O2

Tilbehør til Zaptec Go ladebokse

Herunder kan du se, hvilken slags tilbehør du kan tilkøbe til din Zaptec-ladeboks.


Tilbehør til Easee Charge Lite ladebokse

Herunder kan du se, hvilken slags tilbehør du kan tilkøbe til din Easee-ladeboks.

Hvorfor investere i tilbehør til ladebokse?

Investering i det rette tilbehør til din ladeboks kan gøre en stor forskel i din daglige brug af opladningsstationen. Det sikrer ikke kun en mere organiseret og effektiv opladning proces, men kan også forlænge levetiden af dine kabler og ladeboks ved at beskytte dem mod slid og skader.

En kabelholder er et simpelt, men utroligt nyttigt tilbehør til din ladeboks. Den holder ladekablet organiseret og fri fra jorden, hvilket beskytter det mod skader og gør det nemmere at bruge. Indenfor kabelholdere findes både vægmonteret og fritstående. De vægmonterede er perfekte til at montere på væggen ved siden af din ladeboks. Det holder kablet pænt oprullet og let tilgængeligt. De fritstående kabelholder kan placeres hvor som helst i nærheden af din ladeboks, hvilket giver ekstra fleksibilitet.

Kundeservice ladeboks

Vil du gerne høre mere om vores ladeløsninger?

Hos go’energi sidder vi klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til ladeløsninger, gerne vil i gang med at køre elbil eller er klar til at bestille en ladeboks.

Ring til vores kundeservice på telefon 87 11 34 00.

Du kan også skrive til os på post@go-energi.dk – eller komme ind på ét af vores kontorer, hvis du gerne vil møde os ansigt til ansigt.