go’måned vind – vindenergi til budgetpris

Pris:  kr. pr. kWh

(Estimeret totalpris juni)

go'måned vind er vores grønne elprodukt med månedlig betaling, der følger markedsprisen. Du betaler først for dit elforbrug, når du har brugt strømmen. Og du køber samtidig 100 % vindenergi fra danske vindmøller.

Produktet er for dig, der gerne vil købe grøn strøm hos det lokale elselskab med vestjyske værdier, ønsker at støtte vores klode og gerne vil dele elregningen op i 12 betalinger i løbet af året.

Vær opmærksom på, at du ikke får leveret ren grøn strøm direkte i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet. go’energi køber certifikater på dansk vindenergi svarende til dit forbrug.

 

Oplysninger om produktet:

På det grønne produktkort kan du blandt andet se, hvilke udgifter der er til abonnement, tillæg til spotpris og den estimerede totalpris. Hvis du trykker på i'erne, får du en forklaring på, hvad de enkelte oplysninger betyder.

Trykker du på "Vis prisen i detaljer", får du et overblik over den fulde elpris i dit netområde. Du vælger dit netområde i drop down-menuen. Ved du ikke, hvilket netselskab du har, så find det her.

Er du i tvivl om, produktet er det rette for dig, sidder vores kundeservicepersonale klar til at rådgive dig. Find vores kontaktoplysninger her.