Bestil go'ferie vind

go'ferie vind

Pris:  kr. pr. kWh

(Estimeret totalpris for juni)

go'ferie vind giver dig mulighed for at samle din elregning med vindenergi for din feriebolig og din privatbolig i samme elaftale. Du betaler abonnement for din privatbolig og får abonnementet til 0 kr. til din feriebolig.

go'ferie vind er det grønne produkt med 100% vindenergi fra danske vindmøller, der følger markedsprisen. Du betaler for din el hver måned – og du betaler først, når du har brugt strømmen.

Produktet er for dig som ferieboligejer, der gerne vil købe vindenergi hos det lokale elselskab med vestjyske værdier til en god pris og gerne vil spare abonnementet på ferieboligen/ferieboligerne væk.

Vær opmærksom på, at du ikke får leveret ren vindenergi direkte i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet. go’energi køber oprindelsescertifikater på dansk vindenergi svarende til dit forbrug.

En forudsætning for produktet er, at du har go’måned vind til din privatbolig, modtager en samlet regning for både privat- og feriebolig(er) og at regningen er tilmeldt PBS.

 

Oplysninger om produktet:

På det grønne produktkort kan du se, hvilke udgifter der er til abonnement, tillæg til spotpris og den estimerede acontopris. Hvis du trykker på i'erne, får du en forklaring på, hvad de enkelte oplysninger betyder.

Trykker du på "Vis prisen i detaljer", får du et overblik over den fulde elpris i dit netområde. Du vælger det netområde, dit sommerhus ligger i, i drop down-menuen. Ved du ikke, hvilket netselskab der er ved sommerhuset, så find det her.

Er du i tvivl, om produktet er det rette til sommerhuset, sidder vores kundeservicepersonale klar til at rådgive dig. Find vores kontaktoplysninger her.

Trustpilot

Processen, når du bestiller strøm hos go'energi

Det skal være enkelt at købe strøm hos go'energi. Her får du en oversigt over processen, når du bestiller et elprodukt til dit sommerhus hos os.

Har du været kunde hos din nuværende leverandør i mindre end 6 måneder, kan du være bundet af en bindingsperiode. I dette tilfælde anbefaler vi dig at kontakte dit nuværende elselskab. Har du været kunde i 6 måneder, kan du frit skifte elselskab og vi ordner det hele for dig.

Trin 1 Cirkel Uden Tekst

Du vælger et elprodukt

Læs om vores elprodukter og vælg det produkt, der passer bedst til dig og dit sommerhus. Udfyld bestillingsformularen eller ring til os, hvis du har brug for hjælp.

Trin 2 Cirkel Uden Tekst (1)

Du får en kvitteringsmail

Efter at du har tilmeldt dig, får du en kvittering på mail, så du ved, at din bestilling er modtaget.

Trin 3 Cirkel Uden Tekst (1)

Du får en kontrakt

Vi behandler din bestilling og sender naturligvis en kontrakt, som du kan læse igennem i ro og mag.

Trin 4 Cirkel Uden Tekst (1)

Du får strøm med go'energi

Fra den valgte dato er det fremover go'energi, der leverer strøm til dit sommerhus.

Betingelser

Når du bliver kunde, er der altid nogle betingelser for aftaleindgåelsen.

Find betingelser til private her. 

Gebyrer

Som kunde hos go'energi er der ingen skjulte gebyrer.

Vi bliver dog nødt til at sende gebyrer ud, når regningen ikke bliver betalt eller du ender i RKI.

Medarbejder i kundeservice

Har du brug for hjælp?

Hvis du har nogle spørgsmål til vores elprodukter til sommerhuse, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 87 11 34 00 eller sende os en mail på post@go-energi.dk.

Hvis du gerne vil møde os ansigt til ansigt, står vi klar til at møde dig på et af vores tre fysiske kontorer.