go’ferie energi – strøm til budgetpris

Pris:  kr. pr. kWh

(Estimeret totalpris juni)

go'ferie energi giver dig mulighed for at samle din elregning for dit sommerhus/din ferielejlighed og din privatbolig i samme elaftale. Du betaler abonnement for din privatbolig og får abonnementet til 0 kr. til din feriebolig.

go’ferie energi er vores budgetprodukt med månedlig betaling, der følger markedsprisen, da du får variabel strøm. Du betaler først for dit elforbrug, når du har brugt strømmen.

Produktet er for dig som ferieboligejer, der gerne vil købe strøm hos det lokale elselskab med vestjyske værdier til en god pris og gerne vil spare abonnementet på ferieboligen/ferieboligerne væk.

En forudsætning for produktet er, at du har go’måned energi til din privatbolig, modtager en samlet regning for både privat- og feriebolig(er) og at regningen er tilmeldt PBS.

 

Oplysninger om produktet:

På det grønne produktkort kan du se, hvilke udgifter der er til abonnement, tillæg til spotpris og den estimerede acontopris. Hvis du trykker på i'erne, får du en forklaring på, hvad de enkelte oplysninger betyder.

Trykker du på "Vis prisen i detaljer", får du et overblik over den fulde elpris i dit netområde. Du vælger det netområde, dit sommerhus ligger i, i drop down-menuen. Ved du ikke, hvilket netselskab der er ved sommerhuset, så find det her.

Er du i tvivl, om produktet er det rette til sommerhuset, sidder vores kundeservicepersonale klar til at rådgive dig. Find vores kontaktoplysninger her.