Falske SMS'er i omløb: Hvis du får en SMS omkring lukning af din strøm, er det vigtigt, at du IKKE trykker på linket - og sletter SMS'en. 

Intelligent opladning

Vil du have det optimale ud af din Easee-ladeboks, så er det en rigtig god idé at styre den gennem en app.

Hos go'energi tilbyder vi aftaler gennem tre forskellige virksomheder, der kan gøre din ladeboks smart.

Læs mere om de tre apps herunder.

2022 Easee Stvgr Ilu O2

Dine muligheder med intelligent opladning

Du kan vælge mellem Monta, True Energy og Easee, når du vil have mulighed for at udnytte ladeboksens egenskaber.

Monta

Med Monta-appen har du blandt andet mulighed for at gøre din ladeboks intelligent med smart charge, du får direkte afgiftsrefusion i appen efter endt opladning og du har let adgang til et stort offentligt ladenetværk.

Læs mere om Monta her.

True Energy

True Energy sørger for, at din ladeboks bliver særligt intelligent. Du kan oprette ladeplaner, der sørger for, at du blandt andet får den billigst mulige opladning - appen kan eksempelvis tage højde for, at en time midt i opladningen er dyrere end de andre.

Læs mere om True Energy her.

Easee

Med Easee-appen og en Equalizer får du mulighed for at bruge dine solceller til opladning af din elbil, når der er overproduktion. På den måde kan du få en meget grøn - og økonomisk - opladning af din bil.

Læs mere om Easee her.

Kundeservice ladeboks

Vil du gerne høre mere om vores ladeløsninger?

Hos go’energi sidder vi klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til ladeløsninger, gerne vil i gang med at køre elbil eller er klar til at bestille en ladeboks.

Ring til vores kundeservice på telefon 87 11 34 00.

Du kan også skrive til os på post@go-energi.dk – eller komme ind på ét af vores kontorer, hvis du gerne vil møde os ansigt til ansigt.