Følg med i dit elforbrug

Prisvarsling fra dit netselskab

I disse dage sender vi prisvarslinger til mange af vores kunder. Der er flere netselskaber, herunder RAH Net og Netselskabet Elværk (tidligere Thy-Mors Energi Elnet), som varsler prisstigninger på netselskabstariffen pr. 1. september 2022 . Netselskabstariffen er én af de omkostninger, du betaler for transport af din strøm.

Udgivet tirsdag den 24. maj 2022

Vi har fået oplyst, at ændringen af nettariffen skyldes de store stigninger i elprisen, vi har oplevet det sidste halve års tid. Stigningerne i elprisen påvirker omkostningerne til dit netselskabs nettab, der er det energitab, der sker, når netselskabet transporterer strøm ud til dig gennem netkablerne. Selskabet indkøber strøm til dækning af nettabet, hvilket med de stigende elpriser betyder stigende omkostninger for netselskabet.

Hos go’energi viderefakturerer vi fortsat netselskabstariffen fra dit elnetselskab til dig uden ekstraomkostninger og tillæg. Ændringen i netselskabstariffen vil påvirke din samlede kWh-pris og da dit elnetselskab er bopælsbestemt, vil et eventuelt skifte af elhandelsselskab ikke ændre på netsselskabstariffen.

Du kan læse mere om de gældende og kommende tariffer på dit netselskabs hjemmeside.
Er du i tvivl om, hvilket netselskskab du har, kan du finde det her.

Find RAH Nets hjemmeside her.

Find Netselskabet Elværks hjemmeside her.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du finder kontaktoplysningerne her.