Go'energi Logo

10 gode grunde til at være elkunde hos go’energi

Der er forskel på elselskaber – især på selskabernes troværdighed. Der findes desværre en del useriøse selskaber, der med tvivlsomme metoder forsøger at lokke dig med uigennemskuelige priser og sommetider med direkte usandheder. Sådan er vi ikke! Her er 10 gode grunde til, at du skal være elkunde hos os i go’energi – en del af RAH i Ringkøbing, Thy-Mors Energi i Nykøbing Mors og MES i Brande.

Udgivet mandag den 21. marts 2022

1. Vi er det lokale vestjyske valg af elhandelsselskab med næsten 100 år på bagen.

2. Når du vælger at købe din strøm hos go’energi, vælger du samtidig at støtte op om lokale initiativer – vi tager nemlig aktivt del i det lokale kulturliv og støtter loyalt det lokale idrætsliv.

3. Vi er et seriøst elhandelsselskab, der lægger vægt på den gode kundeoplevelse – vores værdier er ansvarsfuldhed og ordentlighed – gamle dyder, der i vores optik aldrig går af mode.

4. Vi har ikke smarte telefonsælgere, der prøver at bilde dig alt muligt ind.

5. Vi har en rigtig kundeserviceafdeling, hvor du kan komme i kontakt med os både pr. telefon, mail eller møde personligt op på et af vores tre kontorer. Find vores kontaktoplysninger her.

6. Gratis betaling via Betalingsservice.

7. Vi har ingen skjulte gebyrer.

8. Vi har ingen bindingsperiode. Vi tror på, at hvis vi leverer et godt produkt til dig til en lav pris, så ønsker du fortsat at være kunde hos os.

9. Vi leverer også grøn energi til dig.

10. Vi kan levere ladeboks til dig, hvis du har elbil. Læs mere her.

Vil du vide mere om at blive kunde hos os i go’energi, så kontakt vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.