Har du brug for hjælp til at logge ind på selvbetjeningen? Se en guide her.

Om go’energi

go’energi er det lokale dit lokale elselskab.

Vi går op i kundeservice og vores vigtigste opgave er, at du som kunde er tilfreds med os som elselskab.

Du kan som kunde få fat på os alle hverdage, hvor vi sidder klar ved telefonerne – og på vores tre fysiske kontorer i Ringkøbing, Brande og Thisted, hvor du kan møde os ansigt til ansigt. Det har vi prioriteret, fordi vi vil være tilgængelige for dig.

Kundeserviceteamet foran hoveddøren i Ringkøbing

Vores værdier

Vi bruger værdierne i vores arbejde hver eneste dag til at sikre, at vi til stadighed leverer den bedst mulige service til vores kunder.

Det lokale er en del af vores DNA hos go’energi. Vi har lokale kontorer og vi støtter lokale initiativer til gavn for det lokale liv. Og så er vi dit lokale valg af elselskab.

Vi går til opgaven som elleverandør med en faglig ballast og erfaring, vi har tilegnet os gennem de seneste 100 år. Og flere af vores ansatte har været i firmaet i mere end 25 år.

Udover fagligheden er ordentlighed og ansvarlighed vigtige ord for vores forretning. Derfor præsenterer vi også vores priser sort på hvidt. For vi går op i at være transparente, gennemsigtige og drive en ordentlig og ansvarlig elhandel.

Sidst, men ikke mindst, er tilgængelighed et nøgleord for os. Du skal som kunde hurtigst muligt kunne komme i kontakt med os. Derfor har vi telefontid med kort ventetid hver eneste hverdag og fysiske kontorer, hvor du kan møde os. Det håber vi, giver tryghed og sikkerhed for dig som kunde.

Headset

Hvem er go’energi

go’energi er et elhandelsselskab, der er ejet af tre forskellige energikoncerner; RAH i Ringkøbing, MES i Brande og Thy-Mors Energi i Thisted.

Pr. 1. juli 2018 fusionerede koncernernes tidligere elhandelsselskaber og blev til go’energi.

De tre elselskaber fusionerede, fordi:

  • selskaberne er endnu stærkere sammen end hver for sig
  • der er skalafordele ved fusion
  • virksomhederne passer godt samme og har samme værdier

Pga. fusionen har go’energi lokale kontorer i Ringkøbing, Brande og Thisted.