Kundeservice holder helligdagslukket: go'energi holder lukket i morgen på Kristi Himmelfartsdag og på fredag den 10. maj. Vi er tilbage igen på mandag den 13. maj kl. 7.30.

Oversigt over forbrug af el

go'energi får nyt afregningssystem

Hos go'energi får vi nyt afregningssystem. Det betyder, at både selvbetjeningen og din elregning får et andet udseende. Derudover får du nye loginoplysninger. Læs mere om ændringerne herunder:

Udgivet mandag den 25. september 2023

go'energi skifter afregningssystem. Det eneste, det ændrer for dig, er, at selvbetjeningen skifter udseende, elregningen får et nyt layout og du får nye loginoplysninger. Ellers er alt, som det plejer at være.

I overgangen til det nye system sker der ændringer med selvbetjeningen på go'energis hjemmeside. Det betyder følgende:

  • Frem til og med den 28. september kan du logge ind på den nuværende selvbetjening. Opdatér gerne dine oplysninger inden denne dato.
  • Fra den 29. september til den 3. oktober kan selvbetjeningen desværre ikke benyttes.
  • Fra den 4. oktober kan du logge på den nye selvbetjening, Min forsyning, som du finder samme sted som den nuværende selvbetjening, nemlig i øverste højre hjørne af hjemmesiden.

Når du logger ind, skal du bruge MitID. Desuden skal du ved første login bruge de nye loginoplysninger, du har modtaget i eBoks eller pr. brev.

Ud over ny selvbetjening kommer din elregning som nævnt også til at ændre udseende. 

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.