Gør din ladeboks smart med True Energy

True Energy er navnet på en app, der gør det nemt at oplade din elbil, når det er billigst eller mest klimavenligt. Du kan nemlig via appen sørge for, at din elbil bliver ladet op på det mest optimale tidspunkt for klimaet og din regning. Det kaldes for SmartCharge.

Du kan også bruge appen til at se, hvad strømmen koster time for time, så du f.eks. sætter vasketøjet over, når strømmen er billigst.

Optimer Din Opladning Med True Energy

Opret din elbil i appen

Når du opretter din elbil i appen, indstiller du:

  • Hvornår bilen skal være klar
  • En sikkerhedsdistance, så du altid kan køre en kortere tur til f.eks. stationen eller skadestuen

Med udgangspunkt i dine personlige indstillinger, sørger SmartCharge for at oplade din bil. Hver gang du sætter kablet i din elbil, beregner appen, hvor lang tid din bil skal bruge på at lade op ud fra dine indstillinger. Du kan hele tiden følge opladningen via appen og du kan oprette forskellige ladeplaner, der passer til dine behov.

Hvis du en dag har travlt, kan du også oplade bilen via boostfunktionen, hvor opladningen startes med det samme uden du skal ændre i dine ladeplaner.

True Energy (1400 × 800Px)

Vær med i Big Battery

Du kan komme med i Big Battery, hvis din elbil har meget hurtig responstid.

Sammen med de andre elbilsejere i Danmark kan du være med til at gøre en forskel. Når forbruget af el er højere end produktionen, kan True Energy-appen styre din opladning.

Appen stopper for din opladning, så man undgår at starte dyre backupgeneratorer, der ofte bruger gas, olie eller kul. Som tak for hjælpen kan du optjene en kabelrabat og dermed betale mindre for den strøm, du har brugt.

Om True Energy

True Energy er et dansk techfirma, der er en del af Landis+Gyr-gruppen.

True Energy arbejder for at gøre vores elforbrug smartere, grønnere og billigere gennem deres løsninger og services. Deres vision er at skabe en smartere måde at bruge el på.

True Energy vil sikre lavere CO2-udledning fra elproduktion og balance i fremtidens elnet. Det gør de gennem deres løsninger, som:

  • automatisk tilpasser elforbruget til de tidspunkter på døgnet, hvor strømmen er grønnest eller billigst
  • skaber balance i elnettet, så vores el-ledninger ikke overbelastes, og strøm fra kraftværker minimeres
True Energy Logo (1400 × 800Px) NY

Har du solceller?

Hvis du har et solcelleanlæg og gerne vil bruge mest mulig af den strøm, du selv producerer, er True Solar en løsning til dig. True Solar sørger nemlig for, at du bruger så meget af din egen strøm som muligt.

I True Energy-appen kan du i realtid følge med i, om strømmer løber ind eller ud af dit hus og optimere dit forbrug herefter.

Solceller på tag

Sådan opsætter du appen

Har du brug for hjælp til, hvordan din bruger og din bil bliver sat op i True Energy-appen?

go'energi har lavet en trin-for-trin-guide, hvor du kan finde hjælp:

Fejlfinding (Q&A)

Driller din ladeboks eller True Energy-appen?

True Energy har samlet en lang række spørgsmål og svar, hjælp til fejlfinding og mange andre råd:

Medarbejder i kundeservice hos go'energi

Vil du gerne høre mere om vores ladeløsninger?

Hos go’energi sidder vi klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til ladeløsninger, gerne vil i gang med at køre elbil eller er klar til at bestille en ladeboks.

Ring til vores kundeservice på telefon 87 11 34 00.

Du kan også skrive til os på post@go-energi.dk – eller komme ind på ét af vores kontorer, hvis du gerne vil møde os ansigt til ansigt.