Abonnement til sommerhusladeboksen

Har du besluttet dig for at købe en go’energi-elbilsladeboks til sommerhuset, er det en god idé at overveje et abonnement til ladeboksen. Hos go’energi kan du få et go’bil support-abonnement, der sikrer, at du og dine gæster altid kan få hjælp til ladeboksen, hvis du skulle opleve problemer.

Hvad får jeg ud af go’bil support-abonnementet?

Når du køber en elbilsladeboks fra go’energi, kan du som sagt få et go’bil support-abonnement. Med abonnementet sikrer du, at din ladeboks altid fungerer. Hvis du – eller dine gæster – oplever problemer med ladeboksen, så står vores go’support-hold/ telefonsupport altid klar til at hjælpe dig. Du skal derfor ikke bekymre dig om at søge hjælp andre steder – vi løser problemet direkte med dig eller dine gæster.

Hvis der er noget, der er i stykker, så kommer vi og udbedrer fejlen. Selvfølgelig uden ekstra omkostninger for dig. Med go’bil support får du altså en bekymringsfri løsning til din ladeboks i sommerhuset – både for dig selv og dine gæster.

Pris: 40,-/md*

* prisen forudsætter en go’energi elaftale.


Spørgsmål og svar

Elbiler og ladebokse er stadig nyt for de fleste, og vi har derfor prøvet at samle nogle af de mange spørgsmål, vi får omkring opladning af elbil i et udlejningssommerhus.

Læs spørgsmål og svar her >>


go’ferie energi

– den perfekte elaftale for dig med sommerhus

Kender du vores abonnement go’ferie energi? Hvis ikke – så skal du næsten læse med her.

Med go’ferie energi-abonnementet kan du nemlig samle dine elaftaler for dit sommerhus og din privatbolig i et samlet abonnement.

Med go’ferie energi bidrager du samtidig til at skabe grøn energi. Du er garanteret, at den strøm, du køber, er fra danske vindmøller. Produktet er altså garanteret grønt.

Du får:

  • Privatbolig-abonnement: kr. 0,-
  • Feriebolig-abonnement: kr. 15,-
  • Pris: Spotpris + 0,07 kr./kWh
  • Produkttype: Variabel
  • Herudover netomkostninger og elafgift til staten

Læs mere om go’ferie energi her >>


Læs mere om: