Ladebokse til udlejningssommerhuse

Har du et sommerhus, du lejer ud? Og vil du give dine danske og udenlandske gæster en ekstra service? Så kan du nu få installeret en ladeboks til el- og hybridbiler ved dit sommerhus. Flere og flere kører i elbil i dag, og du kan få dit sommerhus til at skille sig ud og blive endnu mere attraktivt, hvis du tilbyder opladning af elbil i netop dit sommerhus.

Hos go’energi gør vi det nemt for dig. Hvis du har et el-abonnement hos go’energi, har du mulighed for at købe en ladeboks til en fordelagtig pris. Med til ladeboksen kan du samtidig tilkøbe et go’bil support-abonnementet, så du og dine gæster altid kan få hjælp til ladeboksen.

Med ladeboksen fra go’energi kan du altså tilbyde dine gæster i udlejningssommerhuset en ekstraordinær service.

Vil du gerne passe på elinstallationen i dit sommerhus? Så er det en god idé at overveje at købe et Load Guard-modul. Modulet tilkobles din eltavle og holder øje med strømforbruget i huset, så installationen ikke bliver overbelastet.

Er du ikke kunde hos os, er du stadig meget velkommen til at købe en ladeboks til dit sommerhus hos go’energi.

Læs mere om ladeboksen, abonnement, Load Guard mm. til dit udlejningssommerhus her:


Har du spørgsmål til ladeboks til dit sommerhus?

Kontakt go’kundeservice

Hos go’energi sidder vi altid klar til at hjælpe dig.

Ring eller skriv til os – eller kom ind på et af vores kontorer, hvis du vil høre mere om muligheden for en ladeboks til dit udlejningssommerhus.