Ladebokse til private

Som elbilsejer er der en masse nye ting, man skal forholde sig til. En af de ting, der fylder mest, når først bilen er valgt, er hvordan man får bilen ladet op på en nem, overskuelig og miljøvenlig måde. Hos go’energi gør vi det nemt for dig. Som kunde i go’energi kan du nøjes med at få en regning for den strøm, du bruger på matriklen og med hjælp fra app’en True Energy kan du ovenikøbet lade, når strømmen er billigst og mest miljøvenlig. Vi sørger for afgiftsrefusionen, så du bare kan læne dig tilbage og nyde den stille kørsel i elbilen.

Attraktivt for turister

Lejer du dit sommerhus ud? Så er det måske en idé at få sat en elbilslader op ved sommerhuset. I takt med at flere får en elbil, bliver det også mere attraktivt for elbilsejere at vælge det sommerhus, hvor de nemt kan lade bilen op.

Ladeboksen fra go’energi gør det nemt for dig at tilbyde en ekstraordinær service til gæsterne i sommerhuset. Læs mere om ladeboksen til dit udlejningssommerhus her >>

Læs mere om mulighederne her:


Har du spørgsmål til ladebokse?

Kontakt go’kundeservice

Hos go’energi sidder vi altid klar til at hjælpe dig.

Ring eller skriv til os – eller kom ind på et af vores kontorer, hvis du vil høre mere om muligheden for en ladeboks hjem til dig.