Ladebokse til erhverv

For virksomheder eller boligforeninger kan efterspørgslen på ladebokse til elbiler komme fra mange forskellige steder. Måske har virksomheden selv investeret i en elbil, der selvfølgelig skal lades op, eller også er det medarbejderne, der har købt en elbil. Det kan også være kunderne, der har behov for at lade bilen op, mens de er til møde, eller mens de køber ind. Eller også er det lejerne i boligforeningen, der presser på for at få en fælles løsning for beboerne. 

Vi hjælper dig

Hos go’energi hjælper vi meget gerne med at finde den helt rigtige løsning, der passer til virksomhedens behov – både i dag og ude i fremtiden.  

Med de ladebokse, go’energi sælger, er der mulighed for at have forskellige priser på opladningen. Måske skal det være gratis for egne biler og medarbejdere, mens bilister, der ikke har en direkte relation til virksomheden skal betale. Du kan være med til at vælge, hvordan det skal prissættes, så det er en fordel for alle parter. 

Vælger du at installere en ladeboks, er din virksomhed med til at løfte en vigtig samfundsopgave: At udbygge infrastrukturen, så endnu flere skifter til en elbil uden at skulle bekymre sig over, om de kan få ladet deres bil op på farten – eller mens de er på arbejde. 

Kontakt os hvis du ønsker at vide mere

Udfyld nedenstående formular hvis du ønsker at høre mere og du vil blive kontaktet.

Du er også altid velkommen til at kontakte os >>