Skift el-leverandør

Få overskud til mere, med et solidt elhandelsselskab

Hvis du vil skifte el-leverandør, skal du kontakte den leverandør, som du gerne vil købe el hos fremover for at indgå en ny aftale. På hjemmesiden www.elpris.dk kan du danne dig et overblik over priser og udbydere af elektricitet. Du kan skifte med en måneds varsel fra underskrivelse af din el-aftale. Hav dit aftagenummer ved hånden, når du vil skifte leverandør. Det finder du på din elregning i øverste højre hjørne. Du behøver ikke fortælle din tidligere elleverandør, at du skifter. Det sørger din nye elleverandør for at gøre.

Spørgsmål til skift af el-leverandør

Pas på telefonsælgerne

Der er hård konkurrence om el-kunderne. Det er noget, vores kunder nu for alvor kan mærke. Det betyder nemlig, at nogle kunder bliver ringet op af sælgere fra konkurrerende elselskaber. I løbet af samtalen fortæller sælgerne, at de har indgået et samarbejde med goenergi om levering af el. Men det passer ikke. Vi har ingen samarbejdsaftaler med andre el-leverandører! En del af vores kunder ringer til os, efter at de er blevet kontaktet. De undrer sig over de påståede samarbejder. Og de sidder også tilbage med følelsen af at være blevet taget ved næsen af disse sælgere. Vi vil derfor gerne forsikre dig om, at:

goenergi ikke videregiver dine personlige oplysninger til andre selskaber med tilladelse til, at de må kontakte dig.
goenergi ikke samarbejder med andre selskaber omkring dit kundeforhold. Det er vores anbefaling, at du sætter dig grundigt ind i betingelserne og sammenligner priser, bindinger og abonnementsvilkår, samt at du beder om at få salgsmaterialet tilsendt, sådan at du i fred og ro kan sætte dig ind i vilkår og betingelser og sammenligne med den aftale, du har i dag.

Om at være aktiv elkunde hos goenergi

At skifte el-leverandør skal være en god oplevelse. goenergi har rødder og base i dit lokale område, og vi mener det, når vi siger: "goenergi - nemt og enkelt". Vi er dit elhandelsselskab med kontor i Ringkøbing, Brande, Nykøbing Mors og Thisted, hvor ansvarlighed og ordentlighed er ord, vi sætter højt både i opgaveløsningen og i kundebetjeningen. Der er også mange andre fordele ved at være elkunde hos goenergi. Kontakt os eller læs mere her på hjemmesiden om dine muligheder for valg af el produkter og energirådgivning.

 

Med dig i fokus, er vi klar til at give dig en seriøs rådgivning.

Hvorfor svinger elprisen

I Danmark køber og sælger vi el via den nordiske elbørs Nord Pool. El er en børsvare på samme måde som korn, olie og stål. Råvaren er blot el i stedet. Det er på børsen, at elpriserne bliver fastlagt - ud fra udbud og efterspørgsel. Her udbyder bl.a. svenske, norske og danske producenter (f.eks. kraftværker og vindmøller) el fra forskellige energikilder. Det er også her, at vi som leverandør køber strømmen til vores kunder. Elmarkedet er et af verdens mest foranderlige markeder, dvs. at markedet kan opleve voldsomme prisudsving fra time til time og fra dag til dag. Dette er også grunden til, at du ind imellem vil opleve store udsving på din elregning.

 

Har du truffet dit valg om at blive elkunde hos goenergi, så gøres det nemt her.