Er du elbilejer

Ejer du en elbil, kan du med fordel være kunde i goenergi og anvende vores app True Charger.

App’en hjælper dig med at gøre det nemt for dig at køre elbil så billigt og klimavenligt som muligt. Modulet her fra True Energy forskyder opladningen af elbilen til de timer i døgnet, hvor strømmen er billigst og mest klimavenlig. Når du opretter din el-bil i appen, indstiller du

  • hvornår, bilen skal være klar,
  • hvor meget batteriet skal oplades
  • en sikkerhedsdistance, så du fx altid kan køre en kortere tur til stationen eller skadestuen.

Du kommer samtidig med i Big Battery, der hjælper det samlede elnet i Danmark. Sammen gør vi en forskel. Statens myndighed Energinet har nemlig godkendt True Energy som de første med et distribueret system til at deltage i balanceringen af det danske el-net. Vi kalder det ”Big Battery”.

For at kunne deltage i app’en, kræver det, at din ladeboks er ”intelligent”. True Energy kan integrere med de fleste ladebokse.

Læs mere om app’en her.

Hvad gør jeg ?

Først skal du være elkunde i goenergi. Du skal vælge et af vore produkter. Det mest populære produkt hos os er go’ spot energi. Ønsker du et tilsvarende produkt, hvor der er tilkoblet et vindcertifikat, kan du vælge go’vind energi. Du kan læse mere om produkterne her og hvordan du tilmelder dig.

Når du er elkunde hos goenergi kan du med fordel downloade app’en.

Du kan hente app’en her:

Når du tilvælger elbil-modulet, skal du være opmærksom på, at modulet udover elproduktet koster DKK. 9,- pr. måned, der vil blive opkrævet sammen med dit elprodukt.

Så skulle du være kørende….!

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 8711 3400 eller mail post@go-energi.dk eller besøge os på en af vore fysiske lokationer.